Hoofdcontent

Waarom dit platform

Waarom Vijfheerenlanden Actief?

Sporten en bewegen heeft een positief effect op iedereen. De drempel om hiermee aan de slag te gaan moet daarom zo laag mogelijk zijn. Dit wil Team Sportservice Vijfheerenlanden, in samenwerking met de gemeente Vijfheerenlanden met dit platform bereiken. Vijfheerenlanden Actief is hét online platform met sport- en beweegaanbod voor iedere inwoner uit de gemeente Vijfheerenlanden.

Vijfheerenlanden Actief is ontstaan naar aanleiding van het Lokaal Sportakkoord Vijfheerenlanden. Iedereen, van 0 tot 100 jaar, zou moeten kunnen bewegen op zijn of haar niveau. Passend aanbod zorgt ervoor dat iemand meer plezier in bewegen krijgt en verhoogd uiteindelijk de kans om het vol te houden.

Om iedere inwoner van Vijfheerenlanden langdurig, met plezier, te laten bewegen moet er wel een weg zijn naar het juiste aanbod. Vijfheerenlanden Actief biedt deze weg. Met verschillende activiteiten, zoals o.a. wandelen, naschoolse sportieve activiteiten of een proefles kickboksen biedt dit platform voor ieder wat wils.

 

Ben jij een inwoner?

Kijk eens rustig rond en vindt het sport- en beweegaanbod in de gemeente Vijfheerenlanden. Zie je via de aanbiederskaart een interessante sport of aanbieder? Neem dan zelf contact op. Zie je een leuke activiteit voor jezelf of bijvoorbeeld je kind? Maak gratis een account aan en schrijf je (meestal kosteloos) in.

 

Ben jij een sport- en beweegaanbieder?

Een compleet sport- en beweegaanbod bereiken we alleen als alle sport- en beweegaanbieders via het platform te vinden zijn. Bied jouw club een activiteit/proefles aan of wil je jouw club op de aanbiederskaart zichtbaar maken? Maak dan een account aan. Zo zorgen we er samen voor dat alle inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden kunnen genieten van sport en bewegen!

 

Hulp nodig of andere vragen?

Soms weet je gewoon nog niet welke sport bij je past of is een online platform lastig in gebruik. Wij helpen je graag op weg. Neem contact met ons op via het contactformulier en dan hoor je van ons.

 

Vul hier het contactformulier in!